Uromantisk å gifte seg på rådhuset?

Bryllup er det mest romantiske som kan skje, spesielt for kvinner. De bare elsker oppmerksomheten, pynten, sangene, ja hele opplevelsen. Og vi skal innrømme at det faller noen tårer når prinsessa får sin prins. Det er mange flere som gifter seg uformelt i dag enn bare for 40 år siden!

Selv om de fleste ikke bryr seg om religion og tro i Norge i dag, skal de likevel absolutt gifte seg i kirka for å få den ekte følelsen. Men er det helt nødvendig? Kan man få det like romantisk om man gifter seg på rådhuset? Mange velger å gifte seg i Las Vegas, men det blir ikke spesielt mye mer romantisk av den grunn. Noen grunner til at rådhuset er like bra.

Velge bort oppstyret

Mange gruer seg både til å stå på kirketrappa og tale i forsamlingen. Kanskje har man ikke så mye å si om kjærligheten man vil verne om, og dessuten koster det fryktelig mye. Enkelte velger å jobbe flere skift, mens andre kan få billigere varer med rabattkode på bryllupskjole og dekor. Man kan heller skaffe seg noen rimelige paljetter og feire i smug.

Romantikken forsvinner ikke

Romantikken vil alltid være til stede om man virkelig mener det. Lever man i forhold bare for å ta en dag av gangen er det ikke sikkert giftemål er første prioritet. Men har kjærligheten fått fotfeste kan man jo like gjerne gifte seg på rådhuset som i en pyntet kirke. Romantikken mellom dere vil alltid være der.

Gift før

Mange som velger bort kirkelig bryllup har vært gifte før. Men endelig fant de den rette, og den utkårede har funnet ut at et anonymt bryllup vil gjøre susen. Det formelle giftemålet er bare en dag i livet, og det er livet sammen som skal forene dere. Voksne som har vært gift før velger ofte et litt mer neddempet giftermål.