Topp 10 klesplagg man bør unngå som bryllupsgjest

1. Hvitt

Denne bør være soleklar for alle. Ikke møt i hvite klær på noen andres bryllupsdag, med mindre de har gitt deg spesifikk beskjed om det.

2. Røde klær

Tenk deg godt om før du velger å kle deg i rødt som bryllupsgjest. Kjenner du bruden godt eller det er et tema, er det i orden. Man prøver gjerne å unngå rødt fordi det er en farge som symboliserer lidenskap. Rød er en farge som tar mye oppmerksomhet, noe man gjerne ikke vil gjøre mot brudeparet på den spesielle dagen.

3. Sorte klær

Vi elsker [den lille sorte kjolen:Kids Brand Store], men er det en dag vi skal feire så er det bryllupsdagen. Dersom alle møter i sort kan det føles som om en er i en begravelse. Velger du sort, kan du forsøke å livne opp antrekket med smykker i gull og sølv eller en veske i friske farger.

4. Blonderkjoler

Blonderkjoler er supersøte og romantiske. Man skulle da tro dette passer perfekt for et bryllup? Det kan være. Men det er en sjanse for at bruden velger en brudekjole med blonder, og det er viktig å tenke på at man ikke vil gå i noe som kan ligne på en brudekjole.

5. Dristige uttrykk

Paljetter, lysende dyreprint og crazy silhuetter ala Lady Gaga er superkult på bursdagen eller på byen. I et bryllup bør fokuset være på brudeparet og ikke på den unike arkitektoniske skulderputen med paljetter.

6. Vulgære klær

Ikke glem å ta på undertøy, og ikke velg klær som er for vågale. I bryllup er det gjerne en del familie til stede.

7. Jeans

Det er superkomfortabelt å gå i jeans. Det kan være at jeansen er siste mote, og det er det eneste du har lyst å ha på deg. Likevel må du tenke på at dette er en høytidelig dag for brudeparet, og ved å kle deg til fest viser du entusiasme for deres forhold videre.

8. Pysjamaskjolen

Den behagelige kjolen (eller «the slip dress») kan fungere om du skal i et bryllup hvor høye temperaturer er forventet og kjolen har et elegant uttrykk, men den bør spares til andre anledninger.

9. T-skjorte

Kanskje du eier en [favorittskjorte:Kids Brand Store] som er digg å ha på, men du bør tenke deg om før du møter i T-skjorte i et bryllup. Igjen må en tenke på at dette er et høytidelig selskap. Hva med en finere jumpsuit? (Kids Brand Store)

10. Brudepikekjole

Ikke synkroniser med brudepikenes kjoler med vilje. Er det tilfeldig så er det så klart helt greit, men styr unna å den samme fargen om du vet de skal ha den.

Lykke til med bryllupet, og husk at alle bryllup er forskjellige!