Tips til rimelig brudekjole: topp med langt skjørt

For noen er brudekjolen noe de har drømt om i mange år, og det føles som en selvfølge at denne kjolen skal være dyr. Dersom du derimot synes det er tullete å bruke masse penger på en kjole du bare skal bruke én gang, kan du skaffe deg en billig brudekjole, ved å være litt kreativ.

Tenk utenfor boksen

Har du tenkt på at en brudekjole ikke egentlig trenger å være en kjole? Med en fin t skjorte eller topp, har du allerede halve antrekket! Deretter er alt du trenger å finne et fint skjørt. Se for deg et enkelt antrekk bestående av en kort topp og et nydelig silkeskjørt, begge delene i hvitt, selvfølgelig. Eller hva med et volumiøst tyllskjørt, slik at du virkelig kan føle deg som en ekte prinsesse? Innenfor kategorien t-skjorter og topper, finnes det mange forskjellige typer overdeler. Se etter festtopper, topper uten ermer eller kanskje en fin body, hvis du ønsker at overdelen skal gli bedre inn med skjørtet. En singlet i et tynt stoff med minimalistiske stropper kan også være fint til et skjørt. Det er så mange muligheter, når man først tillater seg å tenke utenfor boksen. Oppsøk gjerne Pinterest for å få litt inspirasjon. Prøv å bruke søkeordene «top and skirt wedding dress» eller «two piece wedding dress», så dukker det masse fine bilder du kan la deg inspirere av.

Rimelig og enkel handel på nettet

Siden antrekket ikke kommer til å være så dyrt, kan du kjøpe flere topper og skjørt, for å finne den perfekte kombinasjonen. I motsetning til hva de som ikke tidligere har kjøpt klær på nett tror, er nettkleshandling helt uproblematisk. Det er lett å sende ting som ikke passer tilbake, og lett å finne frem i nettbutikkene. Bruk filterne på nettsiden aktivt, slik at du sparer tid på å slippe å bla gjennom klær som absolutt ikke passer til et bryllup. Velg fargen du ønsker med fargefilteret. Husk at du ikke må være hvit brud. Du kan gå for kremfarge, champagnefarge, eller kanskje rosa?

Velg også størrelsen din, men husk at alle merker kan ha varierende størrelser, så det kan lønne seg å også velge en størrelse opp og en størrelse ned. Deretter setter du prisen du har sett for deg. Slik får du mye bedre oversikt over plaggene som faktisk er aktuelle.

Penger spart er penger tjent!

På denne måten kan du skaffe deg et bryllupsantrekk til under tusenlappen, og plaggene kan du bruke om igjen ved en senere anledning! Du kan også selvsagt velge å ikke bruke antrekket igjen, og i stedet la det henge på en kleshenger i skapet, slik som mange andre gjør. Å ta godt vare på plagg som dette, dreier seg jo ikke om prislappen, men om minnene. Derfor fortjener et billig bryllupsantrekk samme omsorg som en dyr kjole. Forskjellen er at du kan ta den frem med god samvittighet, og ikke tenke på hvor mye annet du kunne kjøpt for de pengene.