Kosmetisk endring av kroppen

For mange er dagen du står som brud en stor dag. Veien frem til utvalgt partner kan ha vært lang, spennende, komplisert, utsøkt, frustrerende og gledelig. Mange følelser satt i kok og alt for den utkårede. Selvfølgelig ønskes alt perfekt denne dagen. Noen ting gjøres en stund før for best resultat og forberedelser er mange og kjære.

Motivas hjelp for realistisk resultat

Et realistisk resultat som gir lykkelig er Motivas ønske for deg. Fornøyd enten det er konsultasjoner med eksperter for brystforstørrelser, eller for endring til mer skulpturell rumpe. Hos Motiva Norge møter du utdannede spesialister og erfarne kosmetiske kirurger. Med kontroll over egen skjønnhet er Motivas personale der for å hjelpe deg. En bryllupsdag på en Norsk ambassade i utlandet er drømmen du lenge har hatt. Når du gifter deg i utlandet er første steg kontakt med Skatteetaten i Norge. Med rett skjema, godkjenninger og lisens er det fritt frem for drømmetilstander med skyfri himmel, vakre palmer, sol og nydelige omgivelser. Mange ambassader i utlandet er booket fullt fremover i tid. Går du med planer ta kontakt med dem!

Mer populære valg

Motivas implantater er myke og behagelige. Sammen med siste teknikker opereres de fint inn. Naturlig bevegelse og fleksibilitet er viktig etterpå. Det samme gjelder om det er rumpen som trenger litt ekstra oppmerksomhet. Gluteal forstørrelse er vanlig og viktig steg for mange før den store bryllupsdagen. Med ekteskapsinngåelse i utlandet er det enkelt papirarbeid som først. Utenlandsk ekteskap blir stadig mer populært og selvfølgelig vil vi at alt skal være perfekt. For å gi deg den kroppen du lengter etter er det kun enkle steg å ta. Motiva har konsultasjoner med alle som tar kontakt og sammen er det greit å lufte endringer du ønsker gjort med brystene eller rumpen. Her møter du spesialister som kan vise deg implantater i ulike former og størrelser og hvordan de kan se ut i deg. I et komfortabelt miljø uten press og slibrige kommentarer kan du lett dele bekymringer eller tanker du har. Elegante formede brystimplantater og gluteale forstørrelser kan hjelpe deg med alle avgjørelser.

Bryllup og minner

Å gå noen ekstra mil for det perfekte er alltid verdt det. Med fokus på pasienten og sikre produkter og rutiner, vil inngrepene gi deg det beste. Motiva gir deg styrkende opplevelser med respekt og flott veiledning hele veien. Viktige steg og drømmer tar plass før du får din kjære på den perfekte dagen dere har valgt. For bryllupet ditt i sjømannskirken i Singapore, er det ikke mange stegene igjen før drømmen blir sann. Mest populære steder å gi seg i utlandet er, Italia -Roma, Paris, København, Gran Canaria, og flere storbyer i Asia.

Motivas store internasjonale engasjement

Den internasjonale verden er Motivas lekeplass hvor de gjør kvinner sterkere og fremmer deres myndighet. Kvinnens kropp er hennes og hun har lov til å være smart, involvere seg, skape nettverk og samhold og drømme stort. Med Sjakk turnering og Polocup for kvinner, STEM for jenter og mer er engasjementet stort. Ekteskap er hvor flest kvinner planter føttene og lar familie drømmer vokse. Motiva er på ditt parti.