Lider du av hårtap? Slik får du en manke som passer til drømmekjolen

Endelig nærmer den store dagen seg. Du har funnet drømmekjolen, det perfekte lokalet, og alt er planlagt og klart. Men lider man av hårtap kan dette påvirke selvfølelsen i den grad at det går ut over lykkefølelsen. Heldigvis finnes det løsninger!

Hjelp til deg som sliter på grunn av hårtap

Dersom hårtapet ikke plager deg i stor grad er det kjempeflott! Få ting er bedre enn å være fornøyd med seg selv, og godta at man er som man er. Dessverre er det mange som sliter med selvbildet allerede fra ung alder, noe som følger dem videre i voksenlivet. Kanskje blir disse vonde følelsene ekstra sterke før bryllupet, fordi man skal være i fokus.

Heldigvis finnes det flere muligheter som kan hjelpe deg med dette problemet. For et varig resultat kan du oppsøke en klinikk som spesialiserer seg på hårtransplantasjon. Dette kan du lese mer om på https://nordichair.com/no/hartransplantasjon/, for å få informasjon fra proffene. Vi forbinder gjerne hårtransplantasjon med skallede menn, men mange kvinner gjør også hårtransplantasjoner. Målet er å få tettere hårvekst og å fylle ut bare flekker i hodebunnen. Ved å flytte hårsekker fra andre steder på hodet til området som er påvirket av hårtap, kan du få et svært naturlig og vakkert resultat. Dersom dette høres interessant ut, tilbyr Nordic Hair til og med en gratis konsultasjon, slik at du vet nøyaktig hva de kan gjøre for deg før du tar et valg. Prisen varierer også fra person til person, fordi du betaler for hver hårsekk som flyttes. Derfor er konsultasjonen en viktig del av prosessen, for å finne ut hvordan dere skal gå frem.

Håret er like viktig som kjolen for å føle seg vel

Alle kjenner følelsen av å komme fornøyd ut fra frisøren, med nyfarget og perfekt stylet hår. Denne gode følelsen vil du gjerne ha på bryllupsdagen også. Hårtransplantasjon er en investering som gir deg varige resultater, men det går også an å bare jukse litt på selve bryllupsdagen. Det finnes både extensions og parykker, men disse enklere løsningene har kanskje flere baksider enn fordeler. Både semi-permanente teipextensions og parykker i ekte hår av god kvalitet er svært dyre, så derfor bør man tenke nøye gjennom om det er verdt pengene. Skal du gifte deg på sommeren er det også viktig å tenke på at en parykk kan bli svært klam og varm på en solfylt dag. Teipextensions fører også til slitasje på håret, både på grunn av limet i teipen, og på grunn av vekten hårsekkene blir påført. Det finnes selvsagt også clip on-extensions som er rimeligere i pris, og som du kun bruker i håret på bryllupsdagen. Vi ønsker deg lykke til med å finne den beste løsningen for deg!