Slik får du råd til drømmebrullypet

Uansett om du drømmer om et sommerbryllup eller et vinterbryllup så er det én ting som er sikkert, et bryllup vil koste deg mye penger. Dette skal vi se litt nærmere på i denne artikkelen.

Den gode nyheten er at det faktisk går an å arrangere en bryllupsfest uten å knekke sparekontoen eller ta opp mange dyre lån. Men så klart, når det kommer til den store dagen er det mange som ikke ønsker å spare på noe. Så hva gjør man da?

Refinansiering kan være løsningen

For å få råd til drømmebryllupet, og du ikke har lyst til å gjennomføre på budsjett, kan et lite lån være redningen. Samtidig som du søker om et nytt lån, bør du også se på muligheter for refinansiering av andre lån på Refinansiering24.no da du kan tjene mye penger på dette. Det er et enkelt grep som gjør at du plutselig får litt mer og rutte med.

Er du usikker på hvor mye du kan få i lån, og om du er en attraktiv lånetaker for bankene? Da kan du ta en kredittsjekk for å sjekke din egen kredittscore før du søker om lån. På den måten kan du se om du er en attraktiv lånetaker eller ei, og om du har råd til lånet du ønsker deg. Men husk at bryllupet skal være en gledens dag, og at det fort blir mye stress hvis du planlegger et bryllup som gjør at du blir gjeldsslave i flere år etterpå. Du bør derfor aldri låne mer enn hva du har råd til.

Ikke glem bryllupsferien

Selv om det kan være litt vanskelig å få reist akkurat nå, pga. korona-restriksjoner i hele verden, bør dere likevel sette av penger til en bryllupsreise. Dere må gjerne be om pengegaver til bryllupet, slik at dere får råd til drømmedestinasjonen.

For mange er det Thailand som er den store drømmen, mens andre drømmer om late dager på Maldivene eller en kulinarisk storbytur til Barcelona eller New York. Det er ikke så viktig hvor dere drar, men at det finner et sted hvor dere begge ønsker og dra – og hvor dere får pleiet kjærligheten. Så selv om dere må vente litt før dere kan reise, så burde dere begynne å spare allerede i dag.