Drama uten mobilholder

Kjærlighet og klokkeklang. Drømmende blikk, men ingen kunnskap om den ukjente ekteskapspartneren. Flere tv-programmer om 90 dagers forlovede, bønder på leiting og andre interessante haste-ekteskap. Noen familier lar det gå sport i alt reality-show styret. Med mobilholderen i bilen trenger du ikke miste et eneste øyeblikk av favoritt-folka dine.

Mobilholder og lykkelige smil

Det er godt med mobilholder bil på plass når viktige øyeblikk skjer i «Kjærlighet ved første blikk». Mye står på spill, og det er nødvendig med alle minutter. Med god mobilholder i bilen trenger du ikke miste noe når du er på veien. En mobiltelefonholder er hjelpsomt når samtalene kommer, og bilen krever hendene på rattet. Med ulykkene og kjappe endringer på veien er konsentrasjon for kjøring påkrevd. Ulykker skjer fort!

Mobiltelefonholder i bilene

Sikkerhet er viktig på alle områder, men særlig kritisk i bilen. Det er stunder da laderen på mobilholderen i bilen er kritisk,og særlig med ærender overalt. Livet er ikke alltid stille og rolig og bilen din er den eneste på veien. I tillegg til at mobilholderen har kontroll på mobilen er det greit å få med sammendraget på «90 days fiancee». Rart med favoritter, men vi ønsker alltid å få med oss alle ting «dem». Lite tenker vi kanskje på at det handler om mennesker som ikke kjenner hverandre. Fullt ut går de villig med på å gifte seg etter 90 dager fra å ha møttes! Ikke akkurat en oppskrift for suksess, eller et mål for alle.

Mobilutstyr i bilen?

Trenger du trådløs mobillader mens mobilen er i holderen? Hva med teleskopstang så mobilen kan vris i din retning? Det flotte utvalget dekker ditt behov. Det samme gjelder for deksler og skjermbeskyttelser. Visste du at du kan skaffe deg telefon-stang med sugekopp, så barna kan aktiveres i baksetet? Med pute festet til bilbeltet kan de kose seg, og du får med deg alt fra «Ja, vi elsker» fra tv-et. Ikke akkurat gode seertall for alle disse showene, men det hindrer ikke frelste tilhengere fra å få med seg alt. Eldre tv show hadde kanskje mindre drama, festligheter og sånt, men ikke mindre interessant å gjette «alle utfallene». Vi vet selvfølgelig best, og vi må ærlig innrømme at andres drama er langt bedre enn ens eget?

Alle ønsker ikke å delta i «Jakten på kjærligheten», men vi elsker å få det med oss. Det sprø, gale, morsomme, tårefylte, ja, alt sammen trenger vi. La samlivseksperter, prester og forståsegpåere si sitt! La alle som elsker drama av dette slaget nyte showene.