Hvordan få råd til drømmekjolen?

Endelig er snart dagen her. Du og din kjære skal gi hverandre det fineste som finnes: å love hverandre en fremtid sammen. Dette er en dag mange kvinner har sett frem til i mange år, kanskje helt siden barndommen. Selvsagt har du lyst til å se ut som en prinsesse når du står brud, og det kan man få til på mange måter! Hvilket budsjett du ønsker å legge deg på er helt opp til deg (og din kommende ektefelle, selvsagt!). Det finnes nydelige brudekjoler i alle prisklasser. Men er du en av de som har sett deg ut en helt spesiell brudekjole, og det knyter seg litt i magen fordi den er litt over budsjettet? Slapp av, dette ordner seg!

Unn deg drømmekjolen din

Dersom du ikke har mulighet til å låne av foreldre dine, finnes det en annen mulighet: ta opp et smålån på Smalån.no, raskt og enkelt! Da får du hjelp til å sammenligne ulike små forbrukslån, så du kan finne det som passer best for deg. Et fantastisk bryllup kan koste mye, men det er en dag man vil huske resten av livet! Dersom drømmekjolen ikke ligger langt utenfor budsjettet ditt, kanskje bare 10.000 kroner unna, er det ingen sak å ta opp et lite lån. Når du i utgangspunktet allerede har mesteparten av midlene til å kjøpe kjolen du egentlig vil ha, er det helt i orden å unne seg litt ekstra. Et lån som dette kan man fort betale ned igjen, dersom man prioriterer det! Slik unngår du unødvendige renter, og du betaler bare litt ekstra for å kunne ha på deg verdens fineste kjole, på den største dagen i livet ditt.

Beholde eller selge?

Etter bryllupsdagen kan du vurdere hva du vil gjøre videre med kjolen. Skal du beholde den som et minne, eller selge den videre, slik at den kan glede noen andre? Det er helt opp til deg!