Ulike varianter

Noen eksempler for å komme i gang

Først og fremst bør du tenke over om du faktisk vil og/eller skal ha brudepiker i bryllupet ditt. Er svaret ja, blir neste spørsmål om du skal velge at de skal ha på seg hvite kjoler, som faktisk er «greia» nå. Bare sjekk ut Stylista hvor f.eks. Cara Delevingne bar hvitt i søsterens bryllup, og Pippa Middelton sin brudepikekjole i Prins William og Kate Middelton sitt bryllup.

Eller ønsker du å ha noen skikkelig fargeklatter i sterk, men vakker kontrast til egen brudekjole? Kanskje ta igjen fargetemaet i bryllupet som er nevnt tidligere her? Sangstjernen Rihanna skulle være brudepike i april i bestevenninnens bryllup, og fra bildene å dømme hadde valget falt på flotte nyanser av lilla for brudepikene. Her hadde bruden i stedet valgt hvite rosebuketter for å komplementere sin egen kjole.

Så faller valgene videre på korte eller lange kjoler, pynt og blonder eller helt stilrent, stroppløst eller lange ermer, løst eller oppsatt hår, og sikkert mye mer. Og i det du skal «bestemme» klesdrakten for dine venninner må du regne med at de helt sikkert har sitt å si også.