Hva ønsker du av din brudepikekjole?

Trenden i 2017/2018 er at du kan egentlig gjøre som du selv vil. Både når det kommer til type bryllupsfest, lokaler, musikk, mat, pynt, blomster, taler og inviterte. Tiden er inne for å sette ditt preg på festligheten og til å virkelig gjøre dette til en dag hvor det er DU og din EKTEFELLE «to be» som styrer showet fra begynnelse til slutt. Er du ikke brud i år, men derimot en heldig brudepike kan du kanskje slippe unna med å måtte bruke en kjole du kanskje ikke synes er så fin. Siden brud og brudgom skal sette sitt personlige preg på dagen, kan det hende du får frie tøyler til å velge kjole selv. Og valgene er mange! Men, de kan begrenses noe ved å f.eks. ta en titt på Costume og scrolle deg ned til brudepikekjoler- informasjonen.

Er du voksen brudepike er sannsynligheten stor for at du ønsker deg bort fra den typiske ballkjolen og det helt sukkersøte. Likevel kan det jo være spennende å se hva slags valg du faktisk har. Det kan hende du ender opp med noe du først absolutt ikke kunne tenke deg. Designere av brudekjoler designer også ofte varianter av brudekjolen for brudepiker. Dette kan det jo være verdt å sjekke ut. Så må man sjekke lommeboken og kanskje tenke over om man kan bruke kjolen flere ganger, men på forskjellige måter.

En anerkjent designer som de fleste har hørt om er Karl Lagerfeldt. Han kan flotte seg med motehus som Fendi og Chanel. Han har også startet et rimeligere merke i eget navn hvor kolleksjonene består av cocktailkjoler og partykjoler som er både sofistikerte og elegante. Mange av dem er også klassiske. Mange av kjolene ligger på rundt 1000-lappen. Så hvis du ønsker en brudepikekjole stemplet Karl Lagerfeldt kan dette være verdt en titt.

Har du et stort brudekjolebudsjett og ingen særlige føringer fra hva bruden ønsker kan du tråle nettet, brudesalonger og kjolebutikker og velge fritt det som tiltaler deg. Det kan uansett være fint å ta noen hensyn i valg av brudekjole og holde seg litt klassisk i stilen. Det er viktig å tenke på at du ikke skal overgå bruden og stjele hele showet. Du kan tenke at du skal være brudens pynt og tilbehør. At du skal få bruden til å skinne ekstra opp og tre ennå tydeligere frem. Du trenger ikke komme med en kjole som har utringing ned til navlen eller ha en kjole som er så kort at man ser trusekanten. Vær litt stilig og elegant, gjør bruden stolt av å ha deg ved sin side. Og bær kjolen du velger med stolthet. Om den koster 100 kroner eller 10 000 kroner skal ikke ha noe å si.