Det perfekte bryllupet

Bryllup, dagen der alt handler om deg og din kjære. Dette er dagen for romantikk, 24 timer med kjærlighet og de perfekte bryllupsklærne. Den hvite kjolen du skal ha på deg kommer til å være høydepunktet med dagen, og til tider kan det koste en del, men det er alltids mulig å låne penger for å oppfylle bryllupsklær drømmen. En brudekjole handler ikke bare om den hvite fargen som lyser opp ansiktet ditt, det handler om kvaliteten som den myke huden din berører og detaljene som får alles beundring. Kjolen du velger skal være like elegant som deg, derfor jobber motedesignere ekstra for at hver minste tråd, pære og slør skal være feilfri.

Ralph Lauren

Ralph Lauren Corporation er et av de mest kjente amerikanske moteselskapene og får alltid kjøperne sine til å gape med de mange detaljene de tilføyer. Merket er kjent for å ha en klassisk stil til både mellomklassen og luksussegmenter. I 2018 visste merket sitt talent med å skreddersy Priyanka Chopra sin brudekjole. Kjolen toppet bryllupet, med perlene og krystallene som var sydd inn i løpet av 1826 timers arbeid.

Vera Wang

Vera Wang er dronningen av brudekjoler. Den amerikanske motedesigneren er kjent for sine unike og detaljerte bryllupskolleksjoner. Arbeidet hennes er kjent globalt, og blir brukt av årets modeller, artister og skuespillere. Vera Wang har alltid vist fram sitt talent, men i 1999 sette hun fotspor etter å spesiell designe Victoria Beckham sin brudekjole. Kjolen var Champagne-farget og var av tykt stoff.

Givenchy

Givenchy er merket alle er ute etter, og har alltid vært oppegående siden det ble etablert i 1953 av designeren Hubert De Givenchy. Dette merket har ansvaret for klær, hjem, tilbehør og dufter og har selv designet Kim Kardashian sin elegante brudekjole i 2014.